Koronavirus SARS-Cov-2 - obvestilo strankam

Petek, 13. marec 2020

Spoštovani etažni lastniki, najemniki in stanovalci, 

z namenom preprečevanja širjenja okužb z novim koronavirusom SARS-Cov-2 smo kot upravnik sprejeli določene preventivne ukrepe. Začasno smo zaprli vse naše poslovne enote, omejili delo na nujne intervencije in ukinili uradne ure, smo pa dosegljivi preko telefonov in elektronske pošte.

Kontaktne podatke upravnika vaše stavbe najdete tukaj, kjer so objavljeni tudi vsi ostali kontakti.

Za informacije vezane na naše poslovanje, prijavo reklamacij in druge nujne zadeve nas lahko od ponedeljka do petka med 8:00 in 14:00 pokličete tudi na telefonsko številko 04 581 26 20 ali nam pišete na e-mail info@dominvest.si.

V času izrednih razmer bomo poskrbeli, da se bodo v stavbah izvajala samo nujna dela in redno obratovanje. Zborov lastnikov do normalizacije stanja ne bomo sklicevali.

Vse komitente pozivamo k uporabi spletnega portala E-UPRAVNIK, kjer na varen način lahko spremljate vse podatke vezane na vašo nepremičnino oziroma stavbo. Uporabniško ime in geslo za prvo prijavo imate na vsakem našem razdelilniku. Registracija je brezplačna za vse naše stranke. Kopije računov, seznami števila uporabnikov in drugi dokumenti bodo do nadaljnjega dostopni samo preko tega portala.

Priporočamo vam, da se prijavite na prejemanje računov v elektronski obliki, e-račun lahko prejmete na vaš e-mail ali v spletno banko. Obrazec za prijavo najdete tukaj

Prosimo vas, da v teh izrednih razmerah dosledno upoštevate navodila pristojnih institucij, saj smo kot posamezniki odgovorni zase, pa tudi za vse, ki sobivajo z nami, v družini, na delovnem mestu in tudi v vsaki posamezni stavbi. Dodatne pomoči bodo potrebni predvsem starejši in oboleli, zato je medsosedska pomoč izjemno pomembna, seveda ob upoštevanju vseh omejitev (varnostna razdalja, umivanje rok, razkuževanje, higiena kašlja).

Aktualne informacije o koronavirusu najdete na spletnih straneh NIJZ in Vlade RS. Telefonska številka za vse informacije je 080 1404.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na info@dominvest.si oziroma tel. št. 04 581 26 20.

V tej situaciji je izjemno pomembno, da vsi skupaj in vsak posameznik delujemo preventivno in odgovorno. Ostanimo doma, ostanimo zdravi!

DOMINVEST d.o.o.